L'univers de MATHIAS MALZIEU

DIMARTS 26 DE SETEMBRE

19.30h ─ Sala d’espectacles

RESERVEU LA VOSTRA PLAÇA

 

 

 

 

L’univers de MATHIAS MALZIEU

 

El novel·lista, cineasta i cantant de Dionysos, Mathias Malzieu, torna a Barcelona per conversar sobre el seu univers literari i creatiu en una trobada oberta amb els seus lectors. Mathias Malzieu és autor de La mecánica del corazón, La alargada sombra del amor, Metamorfosis en el cielo i El beso más pequeño, obres amb les que ha obtingut el reconeixement de crítica i públic. El seu darrer llibre, Diario de un vampiro en pijama, ha estat publicat el 2016. En aquesta novel·la, narra la seva pròpia història de superació després de rebre el diagnòstic d’una anèma aplàstica. Amb més de 350.000 exemplars venuts, les seves novel·les han estat autèntics best sellers a Espanya. La mecánica del corazón va ser adaptada al cinema el 2014, amb producció de Luc Besson i codirecció del mateix Malzieu i de Stéphane Berla. Mathias Malzieu és també el cantant de Dionysos, un dels grups de música pop més populars de França i que presentarà el seu repertori a l’Institut français de Barcelona el proper 27 de setembre. Malzieu va néixer el 1974 a Montpeller, ciutat on va créixer, i actualment resideix a París. En la seva presentació a Barcelona, serà acompanyat pel periodista i crític de cinema Josep Lambies.

 

LUC BESSON

Luc Besson és un director, productor i guionista francès, nascut el 1959 al 15è districte de París. Com a director, ha destacat amb les pel·lícules El gran blau, Nikita, Léon, El cinquè element, Jeanne d’Arc, Arthur et les Minimoys, The Lady, Lucy, Valérian et la Cité des mille planètes. Com a productor amb la seva companyia de producció Europa Corp, és sobretot conegut per la sèries de pel·lícules Taken i The Transporter. És un dels fundadors de la Cité du cinéma. Per totes les seves pel·lícules, ha estat nominat en diverses ocasions als Premis César. El 1998, rep el de millor director per El cinquè element.

 

 

JOSEP LAMBIES

Periodista i crític de cinema. Es va llicenciar en Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra, on l’any 2013 va llegir una tesina amb el títol La lluita del rostre per la seva supervivència, sobre el concepte de fotogènia en el cinema contemporani. Des del 2010 treballa a la revista Time Out Barcelona, com a coordinador de les pàgines de Cinema i Llibres. Parla de pel·lícules à l’Àrtic de BTV i a La Tribu de Catalunya Ràdio. I ara també fa classes de dramaturgia a l’ESCAC.

 

 

 

 

DIMARTS 26 DE SETEMBRE  |  19.30h ─ Sala d’espectacles

19.30h (projecció del curtmetratge Le Distributeur automatique d’aurores boréales)

19.45h (trobada literària amb Mathias Malzieu)

20.45h (signatura de llibres)

 

RESERVEU LA VOSTRA PLAÇA

 

 

Compartir: