Catàleg 2017

Estades lingüístiques per a adults a França i en països francòfons

Si voleu aprendre francès amb finalitats professionals, per motius culturals o simplement per plaer, trobareu en aquesta llista una estada que s’adequarà al que busqueu. Des del clàssic curs de Francès General fins als cursos especialitzats com els programes de Francès, Vi, Turisme i Cultura o Francès i Descoberta de la Provença, existeix una estada adaptada a cadascú. Aquesta varietat de programes va lligada a una gran diversitat de destinacions, des de París fins a Niça, passant per Vichy, Annecy o Lyon.

Les escoles col·laboradores tenen com a mínim una acreditació "QUALITÉ FLE", reconegut pels ministeris francesos d’Afers Estrangers, de l'Ensenyament Superior i Investigació, de Cultura i de Comunicació i tenen una llarga experiència en l’ensenyament del francès com a llengua estrangera. D’altra banda, amb el propòsit d’aprofundir en el coneixement de la cultura francesa, tots els centres proposen activitats culturals com ara visites guiades, excursions, teatre, cinema, …

Segons les vostres necessitats i les vostres ganes, podreu escollir una de les nombroses propostes d’allotjament possibles : en una família d’acollida, en una residència d’estudiants, en un estudi Aparthotel o, compartint pis amb altres estudiants, per exemple. Aquesta llista no és exhaustiva i us podem proposar altres possibilitats d’estades.

Pera qualsevol informació complementària, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres:

estades.barcelona@institutfrancais.es

Compartir: