Opinions

 

Comentaris de persones que han provat les estades lingüístiques a França gràcies a l’Institut francès de Barcelona

 Marta Bertran Millan, Bordeaux :

"L'escola està molt ben organitzada, fomenten la integració dels alumnes nous i en el meu cas, que vaig estar pocs dies, va ser fàcil adaptar-me al nivell de la resta de companys. La professora va contribuir molt a la meva progressió i ens va motivar molt a què participéssim a classe."

 

 

Montserrat Cristofol Guasch, Lyon :

"Lyon és una ciutat tranquil·la, molt maca i agradable, el transport és fàcil, té de tot i és perfecte per aprender el francès"

 

Claudia Fernandez, Toulouse :

Les persones encarregades estaven ben organitzades, explicaven bé les activitats i eren responsables i professionals. Les activitats escollides aportaven una bona oportunitat per conèixer la ciutat cultural i històricament. Els organitzadors eren amables i amigables.”


Emma Segú Soliva, Québec :

Québec és una ciutat petita, perfecta per a conèixer en una estada curta. Està molt ben comunicada i permet visitar ciutats properes amb facilitat. Ideal per a fer turisme a l'aire lliure i cultural."

 

Gemma Ventura, Québec :

Sobra la seva estada en família: “Són fantàstics. Són realment molt acollidors i amables i t'ajuden al 100% amb la teva immersió, així com, participen d'ella. Repetiria i evidentment els recomanaria."

 

Compartir: