LLIURAMENT DE LES INSÍGNIES DE CHEVALIER DANS L'ORDRE DES PALMES ACADÉMIQUES AL SENYOR LUIS TIGERO
Dimarts 28 de febrer de 2017

 

El passat 28 de febrer, a l’Institut francès-Barcelona, el Senyor  Luis Tigero, professor catedràtic de francès i director de l’escola oficial d’idiomes de Santa Coloma de Gramenet, va estar condecorat amb les insígnies de Chevalier dans l’Ordre des Palmes Académiques pel Cònsol general de França a Barcelona, el Senyor Edouard Beslay. 

Aquest distintiu, el deu al seu compromís sempre intens al servei de la difusió del francès a Catalunya com ho va senyalar el Consol general; “ En la trajectòria que us ha dut a ensenyar primer a nens, després a adolescents i a estudiants, i finalment a futurs professors i a professors en actiu, no heu deixat mai d’innovar, a través de l’elaboració i la difusió de recursos didàctics, a través de la formació i de l’organització d’activitats culturals i intercanvis. La vostra acció s’ha fet en una estreta col·laboració amb les autoritats catalanes i franceses. Heu tingut un paper motor en l’ensenyament del francès a Catalunya que mereixia ser reconegut.

Nombroses personalitats van assistir a aquest esdeveniment entre les quals: el Senyor Alex Susanna i Nadal, poeta i Director de l’Agència Catalana de Patrimoni Cultural.

Compartir: